10 de desembre 2007

Al País Valencià no hi ha llibertat d'expressió

Finalment ha succeït lamentablement allò que anàvem anunciant: TV3 ja no es pot veure a la província d'Alacant.

Culpables? Podem culpar la manca d'escrúpols del PP del País Valencià, la tebiesa del govern de la generalitat de Catalunya, o fins i tot al ministre d'indústria del govern espanyol que se'n renta les mans.

Per evitar un conflicte institucional la generalitat de Catalunya renuncia a respondre a l'agressió de la generalitat del País Valencià. Expressa la seva queixa i insisteix una vegada més que cal arribar a un acord per la reciprocitat. Com sempre els catalans decidits a seguir allò que ens agrada tan del "cornuts i pagar el beure". Som ben rucs.

El govern espanyol que podria exercir d'àrbitre, recordem que la freqüència és seva, renuncia a prendre partit i commina als dos governs autonòmics a posar-se d'acord com bons germans. Ara però que la tele és tancada i es vulnera de forma flagrant la llibertat d'expressió, no trobeu que l'àrbitre hauria de prendre partit?

Per cert, algú ha vist algun titular dels grans als diaris o teles de l'estat. I ca! Total només es tracta d'un conflicte regional on hi ha en joc la llibertat per expressar-se en una llengua... regional. Ja s'ho faran deuen pensar, o m'equivoco?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això no té nom. I pensar que el Sr. Clos EX alcalde de Barcelona, Ministre d'Indústria no ha mogut ni un dit! Per cert, la Carme Chacon tampoc ha piulat. Tant de bo que aquesta vegada tinguin un bon daltabaix electoral al nostre país. S'ho mereixen. I que no em vinguin amb el papu del PP. No els votaré ni boig.