29 de maig 2008

Salvem la patronal de la construcció!

Ara que trona clamen al cel. Ara que van baldades demanen la intervenció del govern. Ara que són ells els qui les passen magres corre-m'hi tots. La patronal de la construcció fa mesos que demana al govern mesures per pal·liar la crisi del sector. Els mateixos poca vergonyes que fa quatre dies feien diners a cabassos.

Doncs poca broma perquè el govern del País Valencià ha picat. La Generalitat de baix ha donat llum verda a l'augment del preu de l'habitatge, atenció, DE PROTECCIÓ OFICIAL. L'encariment previst per metre quadrat oscil·larà entre els 121 euros i els 409. És a dir, que un pis de 90m2 passarà de costar 152.000 euros a costar-ne 188.000. De nassos!

La mesura però es pot quedar en no res perquè no se pas a qui les vendran aquests habitatges "de protecció oficial", si mig país ja està hipotecat i l'altre mig va de cul per arribar a fi de mes.

3 comentaris:

Albert ha dit...

això només podia passar al país de les maravelles, on tot aquell especulador i estafor , pot habitar en un país fet a mida per a ell , corrupte de mena, com la classe politica valenciana....
A parir !!!!!

Anònim ha dit...

De ganes d'ajudar a la patronal no en tinc cap, pero si el que volem son mes pisos de proteccio oficial, pujar-ne el preu no es una mala idea. I en especial, si amb aixo convencen que alguns dels pisos que tenen (i no venen) passin a ser de proteccio oficial... no hi guanyem tots?

Papitu ha dit...

A la patronal no cal ajudar-la perquè ja s'ajuda prou a si mateixa:"Los directivos de las empresas del Ibex 35 ganan, de media, 17 veces más que sus empleados".

En tot cas però això que apuntes de l'ajut ens el podrien aplicar directament a nosaltres i d'aquesta manera facilitarien l'accés al sostre que promet la constitució.