28 d’abril 2008

Solbes, el gran mag de les fiances

En Pedro Solbes, ministre d'economia, ens va dir durant la campanya electoral (i mesos abans) que no hi havia crisi que tot anava bé i que el creixement previst per al 2008 era del 3,1%. Un cop guanyades les eleccions i sense treure un peu del ministeri ja ha corregit per tres vegades les seves apreciacions sobre el futur de l'economia espanyola, i tot que no parla obertament de crisi si que gosa dir que la crisi dels 90 fou molt més profunda. La pregunta pertinent és... què ha passat?

opció a) En Pedro Solbes ens va mentir durant la campanya electoral, pintant de rosa un futur més que negre.

opció b) En Pedro Solbes (i/o el seu equip) són una mica rucs i no han sabut llegir correctament la informació que els arribava per tot.

No tinc clar quina de les dues em desagrada més.

2 comentaris:

yuanyu ha dit...

L'opció A és la correcta. L'equip Zapatero sabia prou bé que aquesta és la direcció que anava a prendre l'economia espanyola durant l'any 2008 i de fet van arriscar-se a no convocar eleccions fins el mes de març, malgrat saber que el problema podia esclatar-los a la cara.

Qui digui que aquesta crisi no era previsible en les seves conseqüencies, menteix! Qui digui que la crisi immobiliària i la baixa de preus no eren previsibles, menteix! Tot aquest escenari estava escrit des de 2006.

Papitu ha dit...

Efectivament, jo encara diria més... d'aquesta manera d'actuar no se'n diu prevaricar...