09 de juny 2008

Air Berlin o com volar cap a l'estupidesa

El conseller delegat d'Air Berlin, el Sr. Joachim Hunold va escriure a l'editorial del darrer número Air Berlin Magazin, en contra de la voluntat del Govern de les Illes Balears de fomentant l'ús de la llengua catalana entre les empreses que operen a Ses Illes. L'editorial, un atac furibund al Català com a llengua, denunciava de forma incendiaria el perill que corria el castellà a les Illes. Un concepte realment grotesc.

En paral·lel una colla d'eixelebrats no se'ls va acudir res més que modificar un logo d'air berlin de manera que hi apareixia una esvàstica, demanat-nos a tots que el pengéssim a les nostres webs i blogs. Per rematar-ho un ex-diputat d'ERC, en Joan Puig, se'n va fer ressò i va difondre la campanya rebatejant la companyia amb el nom Air Goebbels. Lamentable, molt lamentable. Especialment perquè l'estupidesa com ja sabem no té límits i a sobre s'encomana. El Sr. Hunold és un poca pena, un provocador, un analfabet i fins i tot un illetrat però MAI un nazi, si més no per aquest editorial.

Per cert, la web d'air berlin està traduïda a dotze llengües, algunes amb menys parlants que el Català, això sí totes amb el suport d'un estat. El Sr. Hunold no és pas un NAZI, és un jacobí amb molt mala baba que mereix el nostre més gran despreci.

2 comentaris:

Albert ha dit...

Home, lo de nazi, potser no ens ho hem d'agafar literalment, però aquesta actitut ha sigut lo més semblant a acte fascista, i es calr venint d'un alemà , caus a la comparació fàcil.

http://albertarque.blogspot.com/2008/06/ayyyy-berlin.html

Salut

Anònim ha dit...

Bon post, com ens tens acostumats/des.