03 de juny 2008

El PSOE vol mal al PSC

El nostre estimat Joan Clos, a final de legislatura va deixar el ministeri d'Indústria, com era peremptori però amb la promesa sota el braç de convertir-se en el futur ambaixador de Marroc. Un destí amb un important pes diplomàtic, relativament aprop de casa i estratègic per a les inversions de Catalunya. En Clos però no comptava amb el sr.Chaves a qui la mesura no va agradar ni gens ni mica. Al cap i a la fi Andalusia també té els seus negocis al Marroc i no estava disposat a que un dels seus dofins, el cordovès Luis Planas, deixés el càrrec. En Clos ha acabat a Ankara on farà d'ambaixador espanyol a Turquia.

El portaveu socialista al congrés, José Antonio Alonso, es passeja pels Matins del Cuní i pica l'ullet a CiU, demanant un pacte de legislatura als convergents. En Mas li contesta des de Catalunya Radio unes hores més tard que si vol pols que vagi a l'era. I per tant que si volen suport a Madrid, potser caldrà primer posar una mica d'ordre a Catalunya. Un altre míssil al govern d'Entesa.

Finalment el ministre Solbes anuncia avui solemnement que allò que havien dit de que tindríem balances fiscals al juny res de res que potser al juliol o a l'agost. Ves que no les publiquin per la mare de deu d'agost quan tots estiguem de vacances.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo no sento el PSC queixar-se.

Papitu ha dit...

No com ens agradaria però si que ho fa per sota, tímidament, sense molta força: en forma de Castells exigint un cop per setmana el finançament, o de Montilla advertint que les coses no van bé. El més preocupant però és que sembla que al PSOE tot plegat li bufa i no se pas si el PSC té un plà B. Grup propi al congrés? Pacte pel finançament entre els partits catalans per ser una sola veu a Madrid? Fer front comú amb el Paí Valencià i ses Illes?