04 de juliol 2008

Qui persegueix a qui?

Allò que els il·lustres intel·lectuals redactors i signants del manifest "por la lengua común" ignoren o no volen saber del català (diga-li valencià, si més et plau), és que segons un estudi d'Escola Valenciana-Federació d'Associacions per la Llengua, més de 93.000 nens i nenes del País Valencià no poden estudiar en valencià per manca d'oferta d'ensenyament en aquesta llengua. Qui persegueix a qui?

Mentretant el Mundo i el PP segueixen fent de les seves...



6 comentaris:

Noctas ha dit...

El que haurìem de fer amb aquests tios és ignorar-los.No es mereixen cap explicació...saludus

Pep Trullén ha dit...

He entrat al link de El Mundo que posses, i al final oferia la possibilitat de signar el manifest. He fet l'experiment de signar com a "Teden Porsaco" amb dni 9999 i m'ho ha admés.
Ara m'asalten els dubtes: ¿ha estat una resposta adulta per part meua? ¿Es convertirà Teden Porsaco en un nou líder de la tropa lingüista-lamecosas?

Anònim ha dit...

Crec que és més que digne d'estudi l'obsessió compulsiva que els espanyols tenen cap a la sexualitat. Per què anem a petar sempre a les referències eròtic-sexuals? És que el seu enginy no dona per més? No va haver-hi prou amb l'infame "destape", on una actriu només podia treballar si estava disposada a ensenyar les mamelles i si no, cap a casa?

I no, no m'hi val la típica excusa que és publicitat i que a tot arreu son iguals. Conec prou estrangers com per saber que un pot tenir una conversa raonable amb ells sense que estigui ben trufada de referències a parts de l'anatomia humana (sobretot femenines).

Anònim ha dit...

"Crec que és més que digne d'estudi l'obsessió compulsiva que els espanyols tenen cap a la sexualitat."

Dels espanyols? Apa, tu! I quin és el logo o imatge de la Plataforma per la Llengua?

http://www.plataforma-llengua.cat/img/thumbs/thb_41.gif

En tot cas podem reconèixer q no és sexista (Surten dues persones i que a més costa de dir si són noi i noia o dos nois o dues noies) i el del Manifiesto poder sí (amb el tòpic hortera del xupaxup). Però la referència sexual (que tampoc és que a mi em sembli "obsessió") no és pas patrimoni dels espanyols.

Papitu ha dit...

L'obsessió pel sexe és patrimoni de la humanitat, per sort!

Anònim ha dit...

A mi em sembla bé que els espanyols tinguin obsessió pel sexe, possiblement ho tenim tots i totes..bé, meny els cures que al final ja sabem com esclaten i quan esclaten.....