04 d’agost 2008

La Veritat enrojola a Silvio Berlusconi i els seus ministres

A la sala on el president Silvio Berlusconi i els seus ministres fan les rodes de premsa, hi ha una reproducció del quadre de Giovanni Battista Tiepolo "La veritat revelada pel temps". Aquest quadre representa la "veritat" en forma d'una noia nua en braços d'un vell xaruc qui vol ser el "temps".

A les rodes de premsa el pit de la "veritat" quedava enquadrat just darrera els il·lustres mandataris de la nació italiana, i és clar algun llumenera li ha semblat que tan torbadora visió calia que fos corregida. Què se'ls hi ha acudit? Canviar l'orientació de les rodes de premsa dins la mateixa sala? Canviar de sala? I ca, perquè molestar-se, han tirat pel dret modificant lleugerament l'obra del mestre venecià: han ocultat el pit amb un decorós vel.

Em pregunto què els feia més nosa si la nuesa de la jove o la presència de la veritat. Quin deliri.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Be avui llegeixo que l'exercit patrulla les principals ciutats italianes per millor la seguretat... al costat d'aixo la teta no fan gran diferencia... tot i que al pas que anem em sembla que tambe sera necessari a Barcelona (tot just he llegit sobre una violacio a casa a Sarria, com han canviat les coses).

Papitu ha dit...

Fa una mica de basarda pensar que 3000 soldats patrullen Itàlia. Algú els ha ensenyat quatre coses sobre drets i deures? Esperem que ningú prengui mal.