13 de novembre 2007

Ja hi tornem a ser amb la monarquia dels collons

FET A: 6000€, 3000 cadascun, és el que hauran de pagar els autors de la caricatura de Felipe de Borbón i Letizia Ortiz per un delicte d'injúries al successor de la corona. Algú s'ho pot creure? Algú pot entendre que aquests dibuixants hagin de desemborsar un milió de peles per haver parit un acudit?

FET B: La Infanta Elena i Jaime de Marichalar, han convingut el cesament temporal de la seva convivència matrimonial. Eufemisme cursi i estúpid de que s'han separat o de que es vagin preparant al Tribunal de la Rota per declarar nul el matrimoni d'aquests dos. Algú s'havia cregut mai aquest matrimoni? Té cap importància?

FET A + FET B: La coincidència d'aquests dos fets en l'espai i el temps farà que demà tota la premsa escrita, visual, gratuïta, de la seca i de la meca vagi plena del FET B i ens costi trobar cap reflexió sobre el FET A. Davant d'aquests fets només em resta dir amb molta serenor i bonhomia...


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta gent a més d'anacrònics són uns pessats.
Que fotin el camp, home!

Per cert, tu creus que tornaren a les 'arcas del estado' els diners que van costar les noces?

yuanyu ha dit...

Horroros, horroros... Una autentica vergonya tot plegat! Però a més som impotents per fer-hi res... El problema, crec, és que els interessos d'una part de l'esquerra dificulten un qüestionament serios de la monarquia i assolir un escenari crític que faci possible el canvi de model constitucional, però ànims, perquè aquests episodis estimulen la subversió.

Una mica aquesta es la línia en tots els afers polítics. Podem viure si no veiem al rei cada dia i si no sentim a Rajoy dir bestieses, però si ens arriben les seves coses, se'ns exalta ràpid la vena antimonàrquica.

Papitu ha dit...

Amigo Gagarin: Atenció que no acabem pagant una manutenció vitalícia al Marichalar, doncs ha estat ella qui ha fotut el camp de casa.

Yuanyu: Acció reacció. Ens han de tocar els collons per aixecar-nos de la cadira.

sigfrid ha dit...

a mi el que m'agrada d'APM de tv3 és el: "mira que és bona persona"....dedicat al PAPITU.