21 de juliol 2007

Reis, xecs i altres estupideses

En Mas, durant la campanya al Parlament de Catalunya, va prometre allò dels "xecs socials": 1000€ per cada fill i 4000€ a partir del tercer. Des d'aquest bloc, com em recorda el lector Cdecarabassa vaig criticar la mesura per electoralista i poc social.

No faig distincions i no només tinc clar que el xec que ofereix en Zapatero és 100% electoralista, si no que a més insisteixo en que això no és fer política social. Per fomentar la natalitat i donar suport a les famílies calen més escoles bressol públiques, uns serveis socials de qualitat i lleis que ajudin a conciliar la vida familiar i laboral. I per resoldre aquestes tres qüestions cal invertir diners en equipaments i ser valent alhora de legislar. La resta són duros a quatre pessetes o buscat la vida que jo no hi arribo.

La imatge que il·lustra aquest post correspon a la portada del número de El Jueves segrestat pel jutge del Olmo. Quina vergonya de país. Si us plau el proper Jueves proclamem la tercera república, que ja n'hi ha prou de tanta tonteria amb el Borbons.

2 comentaris:

CdeCarabassa ha dit...

Felicitat papitu. Plenament d'acord amb la totalitat del teu post.

Papitu ha dit...

Gràcies!