09 de juliol 2008

Que n'aprenguin!

La multa és exemplar, i només podem felicitar al govern (i al parlament) per la seva valentia i decisió alhora d'enfrontar-se aquests dos gegants de l'electricitat que ens van deixar sense llum i a sobre en seu parlamentaria van decidir prendre'ns el pèl.

  • 11 milions d'euros de multa per REE
  • 10 milions d'euros de multa per FECSA-ENDESA

Sí senyor, que n'aprenguin!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El que deia que n'aprenguin... estàn a punt de fer-lo fora.

Papitu ha dit...

Quines coses, en quatre temporades guanyes dues lligues, una copa d'Europa i arribes a la semifinal d'una altra i et foten el carrer... en aquest país n'hi ha per llogar-hi cadires.

Anònim ha dit...

Quina hauria de ser la multa pels responsables del Govern per haver permès que s'arribés a aquesta situació? La sortida fàcil és multar a les empreses (que ho recuperen via pujada de tarifes autoritzada perl Govern central)o tinguent una ínfima baixada dels seus beneficis finals. Quina manera més rídícula d'enganyar a l'opinió pública!!!
Aucanada

Anònim ha dit...

No, no en Laporta fora ja....a la hoguera!!!! ( anava a dir a Sibèria però no queda molt bé). El dia abans de jugar la supercopa d'Europa contra el Sevilla deia a A3 que estava molt content que dos equips espanyols??? juguessin la final...després es dedica a dir en els mitings de comarques "visca catalunya lliure". En què quedem? Bé, el que ha fet CiU durant 30 anys.
Dia abans de la moció de censura: Jan sopa amb la "jet-set" d'aquí. La senyora Oranich, Joel Joan, un parell de "palmeros" periodistes del gran Grupo Godó.....

Dinamita a la Junta. Ara i sempre!!!!
petons, Sigfrid