11 de febrer 2007

Kelme ressuscita

Vagi per endavant el meu aplaudiment per "La bona fe" de l'Oleguer i la meva emprenyada per com ha anat tot plegat. Desconeixia del tot que Kelme, una marca que forma part de la meva infantesa i que donava per extingida com Puma o Karhu, fos la qui patrocinava l’Oleguer des del 2004. Arrel de tot el merder, ara no només sé que Kelme existeix, sinó que també sé que l’any 2002 la Generalitat Valenciana va reflotar l’empresa amb un crèdit multi-milionari, i també sé que ara tots nosaltres estem repetint l’operació amb una campanya publicitària impagable. Els camins del màrqueting són inescrutables, i tot plegat pot acabar amb el Losantos recollint el micrófono-de-oro tocat i posat amb una gorra de la marca d'Elx.


2 comentaris:

alatrencada ha dit...

Tot plegat em recorda al "Me cago en la unidad de España" del Rubianes. Quan va saltar la polèmica em trobava a Madrid i em va costar més d'una discusió amb companys de la faràndula (ments obertes i progressistes!) Fa ràbia que manipulin la informació i aprofitin la mínima ocasió per crispar més l'ambient.

Potser les opinions d'Oleguer sense fer referència a les 25 persones assassinades per De Juana Chaos no eren prou acurades. Tota opinió pot ser discutida però, no té dret a expressar-se un futbolista?

I el que fa més ràbia, com tu dius, a sobre fem propaganda a Kelme!

"Tan sols hi ha una cosa al món pitjor que parlin d'un mateix, i és que no en parlin." Oscar Wilde

Papitu ha dit...

Efectivament Alatrencada, la història té paral·lelismes amb la del Rubianes. Esperem però que aquest cop l'Oleguer no hagi d'acabar passant per fiscalia.