15 d’octubre 2006

En Madí assisteix a les escoles d’estiu de la FAES?

Madí produccions ens ha servit avui per esmorzar un dvd digne de la factoria FAES. Si teniu paciència per visionar-lo, cosa que recomano tot i que dura uns 52 minuts, podreu veure un abús maniqueu del color i el blanc-i-negre, missatges apocalíptics, terribles conspiracions per a que CiU no pogués governar, declaracions retallades dels enemics polítics i declaracions dels líders de CiU, en definitiva un “totum revolutum” on hi podreu trobar des de ETA a la corona d’espines, passant pel 3% i l’Estatut. Personalment aquesta manera de fer política em recorda a la COPE i a El Mundo, i sincerament, aquest no crec que sigui el camí. Sembla que la ferida del que ells qualifiquen com la gran traïció, el pacte del Tinell per editar un govern catalanista i d’esquerres, resta oberta i cou. Ells eren els guanyadors i els escollits per governar els designis de Catalunya però van ser foragitats del govern per un contuberni ideat pel malvat Montilla. Sense oblidar-nos de la daga que els va clavar ERC per l’esquena. Ja ho he dit més d’una vegada aquest dies però insisteixo, la parròquia convergent hauria de prendre més til·la, la idea de tornar a l’oposició els té histèrics. Nois no patiu, aneu guanyant i tot apunta a que aviat recuperareu les poltrones que tan il·legítimament us havien pres aquestes esquerres "dolentotes" que no sabien que Catalunya s'acabava i començava amb vosaltres. Mentrestant, si us plau, deixeu de escopir a la cara dels vostres rivals, o millor hauria de dir pel que es pot veure al vostre film, enemics vostres i de Catalunya.

Per acabar, només em queden alguns dubtes que m’agradaria que algún convergent em comentés: quan presenten el ball de xifres per demostrar la manca de tasca del govern Tripartit, perquè no surten comparades amb les xifres dels governs convergents? i la suavitat amb que és tracta a Zapatero ens parla de ministeris, de futures aliances? i la nul·la crítica al PP de què ens parla?

2 comentaris:

Dessmond ha dit...

No es tan dolenta, dura, punyent com s'ha dit. El cert es que tampoc descobreix cap gran cosa al pel·licula.

Papitu ha dit...

La qüestió no és el que diu (explica coses que han passat) sino com ho diu. D'altra banda perquè rasgar-se les vestidures, estem en campanya i segons sembla, des de que heu fitxat en Madí, tot val.