11 de març 2007

Els nacionalistes espanyols

Setmana a setmana la política del PP se'm fa més i més increïble. Les imatges d'ahir de la plaça Colon ens mostren un PP que s'ha apoderat de la bandera, l'himne i tota la simbologia del nacionalisme espanyol. És clar que no els cal passejar la bandera del pollastre, això és de nostàlgics, amb la constitucional i discursos com els d'ahir d'en Rajoy ja en tenen més que suficient:

"Necesitamos recuperar el consenso. Si no es posible alcanzarlo con el Gobierno yo quiero establecerlo con la gente, con los españoles. En ese espíritu, convoco solemnemente a todos los españoles, a los que les importe España a poner fin a esta situación. Les convoco a defender la nación española y a sumar esfuerzos para recuperar nuestra autoestima como un pueblo que ha sabido dar ejemplo al mundo con su entereza frente al terrorismo."

I tot plegat em fa preguntar-me si deu ser possible ser nacionalista espanyol i no votar/militar/manifestar-se amb el PP? Quina paperassa, el que em preocupa és que no acabem prenent mal tots plegats.