14 de març 2007

Propietat Privada i la resta... collonades (i II)

La fiscalia de Barcelona ha demanat al jutge que instrueix les diligències del cas Vairet [Propietat Privada i la resta... collonades] que les arxivi perquè no existeix cap infracció penal per part dels quatre llogaters que vivien al pis propietat d'aquest home. El fiscal al·lega en el seu escrit que el senyor Vairet va ocultar dades que haurien afavorit l'aclariment dels fets i haurien donat lloc al sobreseïment immediat de les actuacions.

  • El senyor Veiret va ocultar que la seva família era la propietària de tota la finca.
  • Va ocultar que el seu pis no es trobava en condicions de ser habitat, i no pas per causa de l'ocupació.
  • El senyor Vairet va ocultar que sabia, quan va llogar el pis en qüestió el mes d'Abril de 2005, que la signant del contracte no hi viuria pas sinó que ho faria un amic seu (un dels suposat okupes).
  • Va ocultar que els suposats okupes pagaven la renda del lloguer del pis a la dona del germà del senyor Vairet.
Finalment el senyor Vairet ens va ocultar que era un bandarra.

Llegit a e-notices.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

1. No es veritat que Vayret amagues que l'edifici era de la seva familia. Aixo es va publicar obertament a diversos mitjans des del principi del conflicte. Per una altra banda no vaig perque ho tenia que confessar, perque encara que pertanyes a la seva familia no li pertanyia a ell.
2. Si el pis no estava en condicions de ser habitat, que hi feia tanta gent vivint-hi?
3. Els suposats okupes potser pagaven a la inquilina principal, pero perque aquesta no va obrir la boca durant el conflicte? Ya pagava ella despres al propietari, o s'embutxacava la pasta com fan molts en aquestes condicions?
Que aqui hi ha bandarres no en tinc cap dubte, pero no crec que el tal Bayret sigui un d'ells. Encara que quan l'unic criteri moral es que l'antisistema sempre te rao ... doncs no cal parlar-ne mes.

Papitu ha dit...

El sr.Vairet és un bandarra principalment perquè se'ns va presentar com un xai, que havia de dormir al sofà d'uns amics seus, víctima d'una llei d'arrendament que deixa desprotegits als propietaris davant dels okupes. És un bandarra perquè tot això era fals i només es tractava d'un muntatge per fer bona la llegenda urbana dels okupes que t'entren a casa quan surts a comprar el pa i s'hi queden.

A la casa hi vivia tanta gent, insisteixo, perquè el sr. Vairet els hi va llogar el pis (un pis que no era habitable). Els llogaters pagaven a la dona del germà del sr. Vairet (la seva cunyada no pas a la llogatera principal). En fi, en aquesta historia no hi havia antisistemes, sinó propietaris bandarres sense escrúpols. Que per sort no ho són tots ni molt menys.