08 d’agost 2007

Visca la terra, mori el mal govern (i III)

El caos infraestructural que viu el nostre país és fruit de la manca d'inversions. Una manca d'inversions que apunten directament als ministeris de foment i indústria del govern d'Espanya. De fet podríem parlar de governs perque segurament des dels jocs de Barcelona que l'estat no inverteix seriosament a Catalunya i és per això que tenim una xarxa de rodalies, un aeroport i una xarxa elèctrica de fireta.

Ara bé potser també hauríem de mirar una mica cap a casa i preguntar-nos ¿de que ens ha servit que els partits catalans (CiU, ERC, ICV i PSC) tinguessin la clau de la Moncloa en quatre de les cinc darreres legislatures? Sincerament no sembla que de gran cosa. Més aviat sembla que tinguessin les claus dels lavabos més que de la governabilitat. De fet si hom es dedica a repassar l'hemeroteca talment sembla que la nostra classe política (com va fer durant la negociació per l'estatut) s'ha dedicat més a anar darrera de l'estadant de la Moncloa per ser-ne el seu favorit, més que per treballar pel país.

A més a més algu em podria dir on és el president del govern de Catalunya? on és el vicepresident? on és el cap de l'oposició? Collons que per aquí les estem passant magres i només faig que veure Sauras, Felips-Puig i Zaragozas per la tele dient rucades. Ah perdó, i ministres espanyoles passejant-se tot dient que "bonita es Cataluña en verano, con sus turistas, sus maletas y sus trenes".

Visca la terra, mori el mal govern.


Politica'l Enviar a La Tafanera