14 d’agost 2007

PSC: tal faràs, tal trobaràs...

El PSOE s'ha quedat sol defensant allò que no és defensable. La ministra de foment, Magdalena Álvarez, ha de dimitir. Estic disposat a creurem que tota la culpa és del PP que durant vuit anys no ha invertir ni un duro en infraestructures al nostre país, estic disposat a creure'm que durant aquesta legislatura el govern PSOE ha invertit més que mai, estic disposat a creure'm que la ministra ha fet el que ha pogut, però hi ha una cosa que no estic disposat a creure'm i és que la gestió de la crisi de la xarxa de rodalies no es podia haver fet millor, què dic millor, infinitament millor. Portem més de 10 mesos de desgavell, de desinformació, de maltracte i de manca de respecte per part de dues empreses (RENFE i ADIF) que el ministeri hauria d'haver quadrat fa temps. Ara, deu mesos després, ens envien un representant del ministeri perquè s'instal·li al país per supervisar personalment tot el merder. Estimada ministra les accions "reparadores" arriben massa tard i a vostè li toca dimitir. Potser és injust, potser ha plogut sobre mullat però vostè és la ministra de foment i aquests temes eren del seu negociat.

Per altra banda heu pogut descobrir que al PSC hi manquen homes i dones valents per exigir responsabilitats al govern Zapatero. Però no els podem culpar, doncs els passa el mateix que als socialistes navarresos, quan la política de la federació és creua amb els interessos del comitè federal ja sabem qui du les de guanyar i qui les de perdre ¿Us imagineu que estarien dient personatges com en Zaragoza, n'Hereu o n'Iceta si qui dormís a la Moncloa fos en Rajoy? ¿y la o el ministre de foment un PPero o pitjor encara en Duran?

El PSC ha perdut una bona oportunitat per marcar perfil i mostrar-nos la seva força i independència, l'ocasió s'ho valia i estava més que justificada. No se com ho veieu vosaltres, però si ni en situacions tan greus com les que estem visquen el PSC és capaç de plantar cara al PSOE ¿algú em pot dir quan ho farà? En fi, com és diu en aquestes ocasions... tal faràs, tal trobaràs.

Politica'l Enviar a La Tafanera

2 comentaris:

Dessmond ha dit...

El PSC sempre ha fet un paper semblant a l'actual. Ara passa que les situacions són més evidents.
PSC no ha plantat mai cara.
EL que va passar aquí amb el tripartir tenia una cojuntura molt diferent, on en ZP ni somiava ser president. El tripartit es va fer per fotre canya al PP.
Jo del PSC fa dies que n'estic decebut absolutament. EL que no entenc perquè no surt la clau, aquesta puta clau. A ERC li faria un gran servei, ara que està passant hores baixes. I per culpa de l'anestesia que li subministra el PSC!

Papitu ha dit...

Ben cert, el PSC governant el PSOE o governant el PP és un altre. Si en aquestes eleccions recuperen el grup parlamentari propi potser podrem veure com les coses comencen a canviar. De totes maneres penso que hi ha més opcions que gallines aprenguin a rentar-se les dents que el PSC arribi a tenir un grup propi.