03 d’agost 2007

Zapatero te quiero!

Arrel d'una entrevista a la ministra Carme Chacón al Periodico des d'aquí varem profetitzar, segur que no vaig ser l'únic però per una vegada que l'encerto deixeu-me fer el fatxenda una mica, la pluja de milions i promeses de Zapatero:

1) 600 milions per l'alliberament de peatges d'autopistes
2) 500 milions per una nova terminal al Prat.
3) 150 milions pel port de Barcelona
4) l'AVE arribarà el dia 21 a Sants

Hi ha algunes coses però que no entenc... segons el president del govern i qualsevol ministre a Catalunya no hi ha una manca endèmica d'inversions, d'altra banda darrerament no paren de ploure milions. Tot plegat em recorda un dels meus primers caps qui arribat el mes de desembre ens va anunciar amb gran solemnitat que ens augmentava el sou un 3%. Sorprès vaig somriure agraït pensant que o el meu cap era imbècil, o un cínic, o un autèntic fill de puta o es pensava que nosaltres érem imbècils. Aquell home a més de pagar-nos una misèria pretenia que li aplaudíssim la pujada de l'IPC que per llei estava obligat a donar-nos.

Els milions per cert s'invertiran en llocs com l'AVE, l'aeroport o el port, infraestructures que tots nosaltres farem servir a diari en els propers mesos. Perdó que me n'oblidava una vegada més que el desenvolupament d'aquestes grans infrastructuteres ajuden a reactivar l'economia del país i de retruc a nosaltres podrem seguir treballant de... uhm... de mossos de carrega, estibadors, cambrers, prostitutes... a la construcció? Perdó altra vegada que ara de la construcció ja no en podem parlar (només per divertimento entreu a El Pais digital i busqueu la dada, anunciada ahir pel ministeri de Treball, de la pujada espectacular de l'atur al sector de la construcció).

En fi, moltes gracies oh gran senyor ZP, estem molt agraïts de la seva generositat en vers un poble tan díscol i provincià com el nostre. Estarem contents d'aplaudir-lo amb rabior el dia 21 quan ens vingui a inaugurar la nova línia de tren que ens permetrà anar-lo a visitar a 10000 de nosaltres cada dia a un preu molt raonable. Em entès el missatge "Catalunya ha de saber que no tindrà mai un altre Zapatero", no el fallarem pot comptar pel cap baix amb un milió dels nostres vots. Zapatero te quiero!

Politica'l Enviar a La Tafanera

1 comentari:

Dessmond ha dit...

En ZP �s paseja per aqu� com si fossim aut�ntics endarrerits mentals.
Despr�s del seu "aprobar� el Estatut que salga del Parlament", l'hauriem de rebre a cop de pedres. Per� capullos com s�n alguns, encara se li engenollaran quan els passi pel davant.
Per cert, el de la foto �s en Mr, Bean, no? Cada dia s'assembla m�s al ZP.