01 d’agost 2007

Sacyr Valleermosos, Realia, Metrovacesa, Fadesa... i nosaltres?

Carme Chacón, la nova ministra d'habitatge la mateixa que podreu veure en el vídeo que hi ha més avall negar-se a parlar de l'esclat de la bombolla immobiliària a un periodista de la BBC, s'ha reunit amb els presidents de les empreses immobiliaris més importants del país. Resulta que aquests empresaris estan una mica acollonits amb la darrera malifeta de l'Euribor (4,565 i pujant) i amb el risc que tot salti pels aires.

A la sortida de la reunió la ministra ha declarat que proposarà als empresaris del sector una agenda de treball específica. Em sembla collonut que es reuneixi amb els empresaris, fins i tot adequat, però i nosaltres? Ei! que nosaltres no tindrem una casa en la puta vida, ¿ho recorda? Ei! que si l'Euribor segueix així serem nosaltres qui no podrem pagar les hipoteques, ¿que no deia que en tenia una vostè? Si més no hagués pogut fer una mica el paperina i haver convocat un ple mono-temàtic al congrés per parlar del tema, o haver-se reunit amb els sindicats o amb la tia pepa. Socialistes, on és el "talante"? on són "els fets"? No em vull ni imaginar els titular si això mateix ho hagués fet un govern del PP o CiU.


Cada cop sembla més clar que la cosa va molt en serio i que tot plegat fotrà un pet. La qüestió ara és amb quina intensitat? segons apunta en Marc Vidal a les seves 100 claus la cosa serà per llogar-hi cadires.

Politica'lPoliticat Enviar a La TafaneraTafanera

1 comentari:

Dessmond ha dit...

Aquesta mena de "reunions" són més per generar una noticia que cap altra cosa.
Sobre tot des que corre aquest vídeo, a la senyora ministra li cal una bona foto.