30 de gener 2008

Zapatero makes the world go around

En Zapatero solemnement ha anunciat avui que si guanya les eleccions, invertirà 5000 milions d'euros en un pla de rodalies per Madrid. Construint una nova línia transversal de sud-est a nord-est i allargant 150km la xarxa actual. Bravo! Me n'alegro molt per la gent de Madrid perquè segurament podran fruir d'una de les millors xarxes de rodalies del món, si atenem a les inversions que ha rebut i rebrà.

Ara bé, vist des de l'àrea metropolitana de Barcelona (AMB) aquest anunci és poc menys que un insult. La xarxa de rodalies de l'AMB no ha crescut en els darrers 10 anys, no ha rebut la inversió que li calia, encara te pendent d'incloure el Vallès Occidental (Sabadell i Terrassa) dins la seva xarxa, manca una línia orbital que permeti anar del Maresme al Baix Llobregat sense passar per Barcelona, etc.

Sincerament si els governs "amics" ens tracten així ja no sé que podem esperar dels altres.

Per cert, algú li hauria d'explicar al PSOE que regalar tornar 400€ no és ni d'esquerres, ni progressiu. Si us plau siguin seriosos i pensin com invertir aquests milers de milions en hospitals, guarderies, pisos de protecció oficial, beques d'ensenyament, en definitiva en despesa social.

2 comentaris:

yuanyu ha dit...

Realment, ja fa temps que el president sembla menys el senyor Rodrigues Sabater que el General Ródríguez y Zapatero.

Crec que ja fa temps que estem entrant en el zapaterisme centralista i electoralista i que s'està larvant un fort rebuig al president a Catalunya. Veig francament difícil que els socialistes resisteixin la campanya si els altres carreguen contra ells. El que passa és que com tothom considera al PP com el pitjor enemic possible, ja sabem cap a on aniran els esforçs...

Ara bé, en un món polític que esdevé més i més complex, amb l'impacte de les fonts de comunicació alternatives, que passarà?

Respecte a allò dels 400 euros, és tan i tan impresentable, que no tinc paraules... Is coming the big batacasu socialista?

Papitu ha dit...

Començo a pensar que els socialistes estan convençuts que el graner del Baix Llobregat i del Barcelonès oest es inesgotable, i la resta la farà la por al PP.