15 de febrer 2008

Defensar l'alegria amb la fragància PSC-PSOE


Aquesta campanya que es dibuixa en l'hortizó es presenta com una de les experiències polítiques més penoses que ens ha tocat viure i, en aquest sentit, no es pot negar que el PSOE està fent molt per deixar el debat polític a un nivell lamentable.
Si espantosa resultava la presentació de la fragància PSC, no és menys espantós el videoclip de suport a Zapatero fabricat per les velles glòries de la canço espanyola , aglutinats en la plataforma de suport a Zapatero (visca la personalització de la política!!!). Després encara hi ha algú que es preguntarà on es troben els intel·lectuals espanyols quan des del nacionalisme hispà s'ataquen les bases de la convivència social catalana. Doncs ja ho sabeu, estan cantant, que és la seva feina! I és que no són intel·lectuals disposats a donar suport a totes les tendències que inclinin la direcció del país cap a l'esquerra, sinó a aquells que millor defensin els seus interessos immediats, entre els quals indubtablement es troba la política de drets d'autor.
De tota manera, si tant els agrada cantar, per que no recuperan una mica d'esperit, i canten a favor de les dones afectades per la càrrega judicial contra les clíniques realitzaven avortaments? O a favor del dret a morir dignament? O espera, millor encara, per què no fan una cançó sobre la participació de l'Estat espanyol en actuacions bèl·liques fora d'Iraq? Visca el món de la cultura!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, una campanya amb molt poc estil i d'una mediocritat corprenedora. Has vist el video "Yes, we can" de l'Obama?

Papitu ha dit...

Molt bona aquesta, sí senyor, són una colla de pixamandurries.

Irds Boníssim el vídeo del "Yes, we can". Són un bon contrast.