10 de febrer 2008

Les mentides sobre la crisi ecònomica

Fins quan negarà en Zapatero (i els membres del seu govern) la crisi econòmica? El sector immobiliari ha fet, o està fent un pet com una aglà, i de retruc la ballem tots. El nombre d'aturats creix més cada mes, l'índex de preus al consum s'acosta al 5% i l'economia s'alenteix (cada trimestre es corregeixen les expectatives de creixement del PIB a la baixa).

Tot plegat, prendrà quotes ridicules quan a primers de Març, en plena campanya i a pocs dies de les eleccions, es publicaran les xifres de l'atur i la inflació de Febrer... s'atreviran aleshores a seguir negant la recessió? Sincerament si ho fan, no podré deixar de pensar en no se quin ministre de l'interior que negava l'autoria islamita.

Negar la crisi és regalar al PP el plaer d'augurar-la i anunciar-la, quan en canvi ambdós en són co-responsables. Des de l'oposició o des dels seus ajuntament i comunitats autònomes no han aplicat cap política econòmica que no sigui la receptada pel pensament únic imperant. Que és anem fent la viu-viu mentre la gallineta dels ous d'or aguanti, després ja veurem, fins i tot potser no arriba a rebentar mai, t'imagines? Visca el totxo i l'especulació.

Us recomano un parell de post sobre el tema d'en Marc Vidal: Catastrofistes VIP i Aquells que reien ara ploren.

2 comentaris:

yuanyu ha dit...

Tot això és ben cert! I podríem parlar de quin ha estat el preu del creixement per a les economie domèstiques (preu de les cases!)

Anònim ha dit...

Espanya encara creix per damunt del 3 per cent... recessio? No corris tant!