19 de setembre 2006

Guerra de cartells!?


Ahir per la tarda, agafant el metro per tornar a casa, em vaig trobar cara a cara amb el cartell de (pre)campanya d’iniciativa (Icv-Eua). L’eslògan: “Hi ha una manera intel·ligent de ser d’esquerres. Hi ha una manera decent de fer política” va en la línia del “d’esquerres de debó” però una mica més xulos (deu ser cosa dels bons auguris del racòmetre). De totes maneres, el que m’ha xocat de veritat és aquest joc de blancs i negres de la foto i sens dubte el posat de Padrino que té en Saura.

Ahir també es destapava el candidat del nou partit Ciutadans-Partit de la Ciutadania amb un provocador cartell on el seu primer candidat es presenta nuu davant dels electors (per cert mereix una lectura atenta l'interessant post de l’esquerroscopi sobre aquest partit, senzillament la clava).

En fi, el que deia, la (pre)campanya va forta... esperem que sigui igual de punyent en continguts. Tot i que friso per veure els cartells que deuen estar preparant la resta de candidats. De fet la pre(pre)campanya del doctor Trias amb la poma i l'escombra ja anunciava que aquest nou cicle electoral, si més no pel que fa al màrqueting, seria força innovador. Insisteixo, esperem que la guerra de cartells deixi pas al debat de les idees.

Salut!