28 de maig 2007

Guanyen el PP i l'abstenció

A Barcelona ciutat ha guanyat l'abstenció (50,4%) i per primera vegada el consistori no haurà estat refrendat per una majoria de ciutadans. Quin model de ciutat volen tots aquests/es que no han votat? ...ah! i tot qui sembla que les esquerres podran governar, baixen en nombre de regidors, en vots i en percentatge de vot. Una gran victoria sí senyor.

A Badalona el discurs xenòfob d'en Garcia Albiol ha triomfat. De 5 a 7 regidors, del 18% al 22% dels vots, de 15637 a 16304 vots.

Al País Valencià el PP del ja n'hi ha prou, de la destrucció del litoral, del pelotazo urbanístic, de la formula 1, de la visita del Papa, de la Copa Amèrica, d'en Fabra, d'en Zaplana, de la Rita i d'en Camps... senzillament ha arrassat. Si us plau, qui ho entengui que m'ho expliqui. Potser, sigui aquesta la resposta?

A ses Illes les coses no estan tan clares, tot i que el PP s'ha quedat a les portes de la majoria absoluta treient més vots que a les anteriors. Ara la clau la té Unió Malloquina, un centre-dreta a l'estil CiU que a la darrera legislatura ha governat amb en Mates però sense que hi hagi hagut massa bona sintonia.

De totes maneres, i com sempre, tothom ha guanyat i visca la festa de la democràcia!!!

1 comentari:

yuanyu ha dit...

En termes generals, es pot dir que sí que han guanyat aquests.

En el cas de València, però, els del Compromis l'han cagat a fons en les llistes municipals i el PSOE a nivell general tambe. Aqui no es tant qui ha guanyat, com qu ha perdut. Es penos que segueix el PP amb aquesta força, pero jo crec que no mereixen tampoc una altra cosa, aixi que ja s'ho faran!

I a Balears.. a vere que passa!