28 de maig 2007

Quan la corrupció té premi

Burriana (Castelló): l'alcalde del PP, dos regidors i un promotor són cridats a declarar per un jutge en qualitat d'imputats per presumptes delictes de prevaricació, malversació de fons públics, contra els recursos naturals, contra el medi ambient, etc.

Resultat a les eleccions municipals de Burriana: ha guanyat el PP amb un 42,7% dels vots.

Andratx (Illes Balears): l'alcalde del PP fou arrestat en el marc d'una operació contra la corrupció urbanística i té obertes diligències per presumpte delicte ecològic per deixar construir 20 habitatges en una zona rural d'interès paisatgístic.
Resultat a les eleccions municipals d'Andratx: ha guanyat el PP amb un 38,1% dels vots.

Orihuela (Alacant): l'alcalde del PP està imputat per un jutge per un presumpte delicte contra la ordenació del territori. Acusat de fruir de bens com un cotxe de luxe d'un xalet propietat de promotors immobiliaris i de la requalificació de 800.000 m2 per construir 4500 vivendes. En la trama també hi ha implicats quatre regidors del PP i alguns empresaris de la zona.
Resultat a les eleccions municipals d'Orihuela: ha guanyat el PP amb un 44,8% dels vots.

Torrevieja (Alacant): l'alcalde del PP està imputat per un jutge per delictes de tràfic d'influències i ús d'informació privilegiada en la compra de finques rústiques que li van reportar un benefici de més de 5 milions €.
Resultat a les eleccions municipals a Torrevieja: ha guanyat el PP per majoria absoluta (53% dels vots).

La font de dades sobre els casos de corrupció l'he trobada al "Mapa de la corrupción urbanística" del diari valencià "Las Provincias". Per cert, el mapa el vaig trobar mitjançant el bloc de la Chesi.

1 comentari:

yuanyu ha dit...

Terrible aixo de la corrupcio, si!

Pel que fa a mi, marxo aviat pero no encara, que nomes he fet tres entregues de la questio municipal i em falta una més.