16 de maig 2007

On és en Clos?

Algú ha vist a l'ex-alcalde? Ja portem quasi una setmana de campanya i encara no li hem pogut veure el pel. D'acord que el seu darrer mandat fou galdós de mena, però d'aquí a amagar-lo durant la campanya potser es fer-ne un gra massa. "Amb sense aturador" cal fer una crida als socialistes perquè deixin tonrar a l'ex-alcalde a la palestra... si més no riurem una mica... quina campanya...


Actualització: ... resulta que a nit en Joan Clos es va deixar veure en un soparet organitzat pel sector del comerç on resulta que també hi era un tal Hereu. No hi ha miting, no hi ha paraules de suport, ni foto.

2 comentaris:

Marinetix ha dit...

Doncs tens tota la raó! Com a no-barcelonina, no m'havia fixat en aquests detalls de la campanya a BCN... Però ara que ho dius, és ben cert! On és en Clos? Hauria d'estar fent costat al seu Hereu i sortint a totes les fotos!
Si almenys fessin sortir el Clos a la campanya, encara riuríem una mica... Però de moment ens hem de contentar veient el Portabella, el Trias i l'Hereu fent-se passar per periquitos, insertats amb calçador en diferents seus de penyes blanc-i-blaves, per veure la final de la UEFA... i animant l'Español!!!
Déu n'hi do.

Papitu ha dit...

Benvinguda!