09 de maig 2007

Propietat Privada i la resta... collonades (i III)

... i seguim de tribunals. Ahir la jutgessa que duia el cas del sr. Carles Vairet [Propietat Privada i la resta... collonades], que tan àvidament hem seguit des d'aquest bloc, ha decidit arxivar la causa seguint fil per randa les peticions de la fiscalia [Propietat Privada i la resta... collonades (i II)].

La jutgessa afirma en la sentència, que els llogaters es van instal·lar al pis "amb ple coneixement dels propietaris, Carles Veiret i el seu germà, que l'havien llogat a una dona "que, al seu torn, permetia que hi visquessin altres persones", amb el consentiment dels germans Veiret. No només això, sinó que els cobraven el lloguer".

Finalment doncs s'ha provat que tot plegat era un muntatge i el sr. Vairet era un llop amb pell de xai. Lamentablement la premsa seduïda pel show, que els va oferir un indefens propietari en mans de la impunitat okupa, hi va caure de quatre grapes sense parar-se a contrastar ni una sola de les informacions que els brindava el sr. Vairet. En aquest punt la jutge recrimina al denunciant que no mencionés "totes les circumstàncies transcendents" i alhora que filtrés informació de manera que la premsa disposés de més informació que no pas el jutjat. Finalment la sentència considera possible que algú intentés aconseguir un "lucre il·lícit" amb el lloguer del pis als ciutadans xilens.

En fi, el sr Vairet, ara ja sí, s'ha demostrat que era un autèntic bandarra i la premsa d'aquest país un cor meravellós de la veu de l'amo.

1 comentari:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Molt bo, tío, m'està agradant el que escrius, encara que et coneixia confesso no haver-te llegit més que alguna vegada fa molt temps. Ara t'estic redescobrint, a causa d'un enllaç que jo mateix he fet a un article teu en el meu darrer post (en la versió catalana i en la versió castellana, en la que m'he pres la llibertat de traduir-te a la llengua imperial) Si vols pots contractar-me com el teu traductor oficial :-)

Em sembla que tens coses interessants a dir, ja faré una ullada amb temps al teu bloc i, qui sap, pot néixer una bonica història d'interactivitat blogueril, hehehe...

Salutacions fraternals