10 de maig 2007

Un PP sense complexes

El PP fa temps que navega en aigües tèrboles. Han virat cap a la dreta sense complexes, han rescatat el nacionalisme espanyol més ranci i practiquen una oposició on tot si val. Lamentablement però aquest darrer vídeo que ha penjat el PP de Badalona a Youtube ho supera tot. Un vídeo com aquest, no tinc cap dubte, el signaria el mateix sr. Anglada de la Plataforma per Catalunya o el mateix Lepen. El sr. Garcia Albiol (alcaldable del PP per Badalona, també conegut com el "potro" de Badalona) és tan cínic que fins i tot, després de signar vídeos com aquests, s'atreveix a dir que la seva candidatura “va més enllà de dretes i esquerres”, i tant fins i tot més enllà de l’extrema dreta.



Per cert, al vídeo també s'hi pot accedir des de la web del partit fent click al baner que diu “¿Todavía no mes has visto” o visitant directament aquesta web.

Gràcies Marta.

4 comentaris:

Mareaje ha dit...

És per flipar... Quina irresponsabilitat i quina poca vergonya... I el pitjor és q això, el populisme, dóna vots, el terreny està abonat. I ells i d'altres ho saben. Vaja panorama... On exiliar-nos?

yuanyu ha dit...

A mi no em sembla que digui res de nou respecte al discurs d'inseguretat que el PP utilitza als ajuntaments del Barcelonès. Potser no tothom ho coneixia encara però és el seu estil i clarament busca un cert vot. I és que a més, si parlem de Badalona, realment allà hi han moltes coses que no van bé,per tant no és tant un discurs com la incapacitat de l'esquerra que dona ales al populisme1

Anònim ha dit...

Ni d'esquerres
ni de dretes
Francesos!
fóu un del primers mottos electorals del FN de Le Pen.

Anònim ha dit...

:D :D :D I també dels Cómics i columnistes (C's)

Quina vergonya de ciutat. Com guanyi aquest tio -espero que no- m'exilio.