11 de març 2008

ERC: primera càrrega al Matins de TV3

Absolutament impressionant l'entrevista que li ha fet Josep Cuní a Josep Lluís Carod-Rovira en 'Els matins de TV3'. Molt bona notícia és que, amb el pas dels anys, hagi quedat enrera aquell Cuní pretenciós i que hagi deixat pas al millor periodista polític de Catalunya actualment. Reconeixem-ho: Josep Cuní cada cop sembla més un polític sortit d'una película americana dels anys setanta, estil Lou Grant! (i l'Antoni de la ràdio, cada cop pitjor!).

Realment us la recomano. Ha estat una entrevista dura, on Carod ha rendit comptes de la desfeta, ha donat explicacions i ha fet una proposta de futur per al seu partit. El principal líder d'ERC no ha dissimulat massa les seves diferències amb Puigcercós, qui acaba d'abandona la conselleria de Governació; ni ha estalviat crítiques contra les coses que no li agraden al seu propi partit. A més a més, l'entrevista acaba amb una gran revelació del mestre Cuní, que no us podeu perdre.

Em satisfà contemplar que una de les victimes del bipartidisme agafi el brau per on s'ha d'agafar i que faci de líder. Crec que això serà molt més difícil per a l'altra gran derrotada, ICV-EUiA, on no només no està gens clar qui lidera què, sinó que l'autocrítica mai assoleix els nivells políticament desitjables.

2 comentaris:

Papitu ha dit...

Brutal l'entrevista i brutal en Carod. Feia molt de temps que no sentia parlar tan clar a un polític. En Cuní prou bé, per una vegada el felicitarem.

Per cert, alguns dins d'ICv-Eua demanen reflexió assossegada i constructiva, a veure si l'escolten.

Anònim ha dit...

La nit abans la Terribas va entrevistar en Ridao. Vas poder veure-ho?