13 de març 2008

En Zaragoza és cec, sord i ruc... o se'l fa.

En Zaragoza, cap de campanya del PSC en aquestes darreres eleccions i secretari d'organització del partit, va dir ahir a la Vanguardia que això del català emprenyat és una "ficció de columnistes".

Els dels PSC estan tan exultants amb el bon funcionament de la seva màquina electoral que no se n'adonen o no volen adonar-se ni del que és més obvi... han guanyat gracies al discurs de la por i no pas perquè Catalunya sigui optimista o no estigui emprenyada.

El malestar del poble vers la política és un fet, només cal fer una ullada a l'evolució de l'índex de satisfacció política (ISP) publicat pel centre d'estudis d'opinió el passat mes de gener (punxeu sobre les imatges per engrandir-les).

Evolució de l'ISP en una escala de -11 a 11.






Evolució de l'ISP en percentatge

3 comentaris:

Colomet ha dit...

Sense cap mena de dubte se'l fa. Els cervells de la màquina perfecta no poden ser rucs de cap manera.

Papitu ha dit...

...i tant que se'l fa. Avui als matins del torracollons d'en Cuní ha arribat a dir que el parlament de Catalunya és sobirà, que no han fet una campanya a la contra del PP, etc.

Zaragoza als matins

yuanyu ha dit...

Zaragoza és un cap típic de partit! Jo encara recordo l'article de Jaume Bosch de 2003, on assegurava que les eleccions de 2007 serien les d'ICV, atès el gran creixement experimentat al territori per la coalició. No cal recordar com ha acabat la cosa, no?

I és que el problema dels buròcrates de partit com aquest és que es pensen que són més importants que en Zapatero! I que quan les coses surten bé és gràcies a la seva gran tasca, tot confonent que en un edifici, en Zapatero seria l'arquitecte i ells els que munten les tuberies...